Funda Maastricht

Sinds 2001 is Funda het vastgoedplatform voor makelaars, consumenten en ondernemers. Bij het zoeken naar en het vinden van vastgoed online, loopt Funda voorop met de nieuwste toepassingen. Net als binnen ons eigen aanbod kunt u binnen Funda uw woonwensen doorgeven en specifiek zoeken naar de woningen die voldoen aan uw wensen.

Funda is opgericht door de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars) waar wij als NVM Makelaar in Maastricht trotse lid van zijn. Er zijn ongeveer 36 miljoen bezoekers per maand te vinden op Funda. Het is dus een grote vijver waar u dus in meevist als woningzoekende.

Adam-Mostard-Hommes Funda makelaar Maastricht

Hoofdrolspeler in de meest gewilde stadswijken van Maastricht en omgeving. Betrouwbaar, duidelijk én resultaatgericht. Inmiddels al zeventig jaar een begrip in de regio! Wij staan bekend om onze optimale en realistische prijsstelling. Door ervaring, actuele kennis van de lokale woningmarkt en goede relaties schatten we elke straat en woning op juiste waarde. Wij weten wat er vandaag en morgen speelt.
Tegelijkertijd realiseren we ons dat goede makelaardij meer is dan het bepalen van een optimale prijs. Huizenverkoop of aankoop is emotie. Direct persoonlijk contact, duidelijk en deskundig advies zijn voor ons kernwaarden. Dat betekent ook flexibel en buiten kantooruren beschikbaar zijn.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?