Funda Maastricht

Sinds 2001 is Funda het vastgoedplatform voor makelaars, consumenten en ondernemers. Bij het zoeken naar en het vinden van vastgoed online, loopt Funda voorop met de nieuwste toepassingen. Net als binnen ons eigen aanbod kunt u binnen Funda uw woonwensen in Maastricht doorgeven en specifiek zoeken naar de woningen die voldoen aan uw wensen.

Funda is opgericht door de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars) waar wij als NVM Makelaar in Maastricht trotse lid van zijn. Er zijn ongeveer 36 miljoen bezoekers per maand te vinden op Funda. Hierdoor kunt u het platform vergelijken met een grote vijver, waar u dus als woningzoekende in mee kunt vissen. Wij vertellen u graag hoe het werkt.

Een account aanmaken op Funda

Voordat u op zoek kunt gaan, maakt u eerst een account aan. Een account op Funda is namelijk onmisbaar wanneer u serieus op jacht bent naar een leuke woning. Mocht u enkel willen rondkijken, dan is het niet strikt noodzakelijk om een account aan te maken. U maakt als volgt eenvoudig een account aan:

  • U gaat naar funda.nl;
  • U klikt rechtsboven op Registreren;
  • Typ uw e-mailadres in het bijbehorende veld;
  • Vervolgens kiest u uw zelfgekozen wachtwoord;
  • U klikt op Registreren;
  • U krijgt dan een e-mail van Funda waarmee u uw e-mailadres bevestigd. Hiervoor dient u naar uw mailbox te gaan;
  • Bevestig in de e-mail van Funda uw eigen e-mailadres.

Vanaf de laatste stap is uw account geactiveerd en kunt u gebruikmaken van de extra functies van Funda. U kunt bijvoorbeeld interessante zoekopdrachten en woningen voor uzelf bewaren. Komt er een nieuwe woning op Funda in Maastricht op de site? Mits u de juiste instellingen heeft ingevoerd, is het mogelijk om hier een mailtje over te ontvangen. U kunt dan als eerste reageren.

Het verfijnen van uw zoekopdracht op Funda in Maastricht

Op de startpagina van Funda heeft u uw zoekopdracht in Maastricht globaal kunnen invoeren. Op de pagina die vervolgens verschijnt kunt u het aanbod in de omgeving zien. Het is zeker mogelijk om tussen dit aanbod rond te kijken, maar het is handiger om uw zoekopdracht te verfijnen. Zodoende houdt u enkel woningen over, die ook echt bij uw wensen en behoeften passen. In de linker kolom zijn daarvoor verschillende mogelijkheden te vinden. U kunt dus gebruikmaken van de opties die voor u belangrijk zijn, want u filtert op basis van verschillende categorieën. Zo kunt u bij koopwoningen bijvoorbeeld filteren op het soort aanbod, aantal kamers, woonoppervlakte, perceeloppervlakte, buitenruimte, ligging én toegankelijkheid. Bij huurwoningen kunt u bijvoorbeeld filteren op soort aanbod, type huurovereenkomst én beschikbaarheid. Zo kunt u er zeker van zijn dat met behulp van Funda een leuke woning vindt in Maastricht.

Adam-Mostard-Hommes helpt u met Funda in Maastricht

Wij zijn hoofdrolspeler in de meest gewilde stadswijken van Maastricht en omgeving. Betrouwbaarheid, duidelijkheid én resultaatgerichtheid zijn onze kernwaarden en zodoende zijn we inmiddels al zeventig jaar een begrip in de regio! Wij staan bekend om onze optimale en realistische prijsstelling. Door het combineren van ervaring, actuele kennis van de lokale woningmarkt én onze goede relaties schatten we iedere straat en woning op de juiste waarde in. Wij weten niet alleen wat er vandaag, maar ook wat er morgen speelt.

Tegelijkertijd realiseren we ons dat goede makelaardij meer is, dan enkel het bepalen van een optimale prijs. Bij het verkopen en aankopen van een woning is veel emotie gepaard. Om die reden staat persoonlijk contact, duidelijkheid en deskundig advies bij ons centraal in de samenwerking. Dat betekent uiteraard ook dat wij flexibel én buiten kantooruren voor u beschikbaar zijn. Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Als makelaar in de regio Maastricht, Eijsden, Cadier en Keer, Meerssen, Bunde en Margraten helpen we u graag.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?