Makelaar Meerssen

Wilt u uw huis in Meerssen verkopen tegen de beste prijs? Of heeft u als wens een droomhuis te kopen in het Heuvelland binnen de gemeente Meerssen? Bij AMH makelaar Maastricht zijn wij constant op zoek naar de mogelijkheid om u te helpen met het verkopen van uw woning of het helpen vinden van een nieuw thuis in Meerssen! Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de woningmarkt in Meerssen. Optimale vraagprijzen en een persoonlijke en heldere aanpak zorgen voor tevreden klanten. Als u uw woning in Meerssen wilt verkopen tegen de beste voorwaarden, nemen wij deze klus graag voor u uit handen. Hierdoor bespaart u tijd, geld en zorgen. In de branchecijfers scoort AMH Makelaar Maastricht steevast hoog wat betreft klanttevredenheid en transactieprijzen. In de onderhandeling met potentiële kopers staan uw belangen voorop. Zo doen wij uw verkoop!

Ben jij ook benieuwd naar het aanbod van huizen in Meerssen? Bekijk snel ons grote aanbod in Meerssen.

Bekijk huizen

Wonen in Meerssen?

Vanzelfsprekend helpt Adam-Mostard-Hommes u ook graag wanneer u een woning zoekt in de gemeente Meerssen. Allereerst kunt u eens een kijkje nemen binnen ons unieke aanbod van woningen in Maastricht, Bunde, Meerssen en omgeving. Als u hier niet uw droomhuis vindt kunt u zich altijd gratis inschrijven voor een zoekopdracht. Zodra wij een woning vinden die aan uw wensen voldoet, of zodra er iets nieuws bij ons in de verkoop komt binnen uw wensen, nemen wij direct contact met u op.

Opzoek naar een taxateur in Meerssen?

Onze NVM-makelaar Marcel Adam is beëdigd taxateur. Wij taxeren onroerend goed als onderdeel van onze totaalservice. Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Daarnaast voldoen onze taxaties aan de strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG).

Adam Mostard Hommes makelaar Meerssen

Hoofdrolspeler in de meest gewilde stadswijken van Maastricht, Cadier en KeerEijsdenMargraten, Meerssen en omgeving. Betrouwbaar, duidelijk én resultaatgericht. Inmiddels al zeventig jaar een begrip in de regio! Wij staan bekend om onze optimale en realistische prijsstelling. Door ervaring en actuele kennis van de lokale woningmarkt en goede relaties schatten we elke straat en woning op juiste waarde. Wij weten wat er vandaag en morgen speelt.
Daarnaast weten wij als geen ander dat een goede makelaar meer doet dan het bepalen van de juiste prijs. Bij het kopen of verkopen van een nieuw (t)huis komen veel emoties kijken. Bij het maken van een beslissing proberen wij deze emotie voor u te onderschieden van feiten. Direct persoonlijk contact, duidelijk en deskundig advies zijn voor ons kernwaarden. Dat betekent ook flexibel en buiten kantooruren beschikbaar zijn.

Meerwaarde NVM Makelaar Meerssen

Adam-Mostard-Hommes is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat geeft u de mogelijkheid om met goed opgeleide en betrouwbare makelaars in zee te gaan. Aangesloten makelaars horen zich bovendien te houden aan de erecode die voorschrijft dat ze altijd zorgvuldig, onafhankelijk en in uw belang handelen.

Wonen in Meerssen

Meerssen is een dorp binnen de gelijknamige gemeente in het Heuvelland van de Nederlandse provincie Limburg met ongeveer 5840 inwoners. Samen met Bunde en Rothem vormt de plaats een dichtbevolkt gebied ten noorden van de provinciehoofdstad Maastricht. Middels de naastgelegen A2 is Maastricht gemakkelijk en snel te bereiken vanaf Meerssen.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?