Makelaar Meerssen

Bent u op zoek naar een makelaar in Meerssen om uw woning tegen de beste prijs te verkopen? Of heeft u juist als wens een droomhuis te kopen in het Heuvelland binnen de gemeente Meerssen? Onze AMH makelaar in Meerssen helpt u graag bij de verkoop van uw woning en bij vinden van uw droomwoning in de gemeente Meerssen en omstreken. Wij zijn namelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de woningmarkt in Meerssen en omgeving. Met behulp van onze optimale vraagprijzen en een persoonlijke én heldere aanpak zorgen we ervoor dat u een tevreden klant bent. Als u uw woning in Meerssen dus wilt verkopen tegen de beste voorwaarden, nemen wij deze klus graag voor u uit handen. Hierdoor wordt u tijd, geld en zorgen bespaard. Als u kijkt naar de branchecijfers, ziet u dat AMH Makelaars in de regio Meerssen steevast hoog scoort op het gebied van klanttevredenheid en transactieprijzen. Kiest u voor ons? Dan staan uw belangen tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers altijd op de eerste plaats. Dat kenmerkt onze verkoop.

De meerwaarde van onze NVM makelaar in Meerssen

Als aangesloten lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) zijn alle Adam-Mostard-Hommes makelaars verplicht om zich te houden aan de bijbehorende erecode. Deze erecode stelt vast dat een makelaar te allen tijde onafhankelijk, zorgvuldig én in het belang van de klant dient te handelen. Dat geeft u de zekerheid dat u met zowel goed opgeleid als betrouwbare makelaars in zee gaat. Wilt u meer weten over de meerwaarde van een NVM makelaar in Meerssen? Neem dan gerust contact met ons, we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

In Meerssen een woning kopen

Bij Adam-Mostard-Hommes helpen wij u uiteraard ook graag bij de zoektocht naar een geschikte woning in de gemeente Meerssen. Het is mogelijk om eerst eens een kijkje te nemen binnen ons unieke aanbod van woningen in de gemeente Meerssen en haar omgeving. Mocht u hier niet uw droomhuis vinden, dan kunt u zich altijd gratis aanmelden met uw specifieke zoekopdracht. We nemen dan niet alleen direct contact met u op, zodra wij een woning hebben gevonden die aan uw wensen voldoet. Maar ook op het moment dat er een nieuwe woning bij ons in de verkoop komt dat voldoet aan uw persoonlijke criteria.

Bent u op zoek naar een taxateur in Meerssen?

Onze AMH makelaar in Meerssen taxeert onroerend goed als onderdeel van onze totaalservice. Dat wil zeggen dat u vrijblijvend gebruik kunt maken van onze taxatieservice. Ontzettend handig, want onze taxatierapporten worden namelijk door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Dit komt door het feit dat onze makelaar in Meerssen een beëdigd taxateur is en dat is enkel mogelijk wanneer onze taxaties voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) én de Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Zo garanderen wij onze kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kies voor Adam-Mostard-Hommes als makelaar in Meerssen en omgeving

Wij zijn hoofdrolspeler in de meest gewilde wijken van gemeente Meerssen en de nabije regio. Kiest u voor ons, dan kiest u voor betrouwbaarheid, duidelijkheid én resultaatgerichtheid. Juist daarom zijn wij al zeventig jaar een begrip in de regio! Daarnaast staan we ook bekend om onze optimale en realistische prijsstelling. Dit komt mede door onze ervaring, actuele kennis van de lokale woningmarkt én goede relaties. Wij schatten iedere straat en woning op juiste waarde, omdat we weten wat er vandaag en morgen speelt.

Een goede makelaar doet volgens ons meer dan alleen het bepalen van de juiste prijs. Bij de aan- en verkoop van een woning zitten de emoties doorgaans erg hoog. Daarom proberen wij deze bij het maken van een beslissing te onderscheiden van de feiten. Dit doen wij door middel van direct persoonlijk contact, duidelijkheid en het geven van deskundig advies, welke niet voor niets onze kernwaarden zijn. Flexibel en buiten kantooruren voor u beschikbaar zijn is daarom voor ons ook vanzelfsprekend. Als makelaar in de regio Maastricht, Bunde, Cadier en Keer, Eijsden en Margraten helpen we u graag!

Wonen in Meerssen

Meerssen is een dorp binnen de gelijknamige gemeente in het Heuvelland van de Nederlandse provincie Limburg met ongeveer 5840 inwoners. Samen met Bunde en Rothem vormt de plaats een dichtbevolkt gebied ten noorden van de provinciehoofdstad Maastricht. Middels de naastgelegen A2 is Maastricht gemakkelijk en snel te bereiken vanaf Meerssen.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?