Makelaar Cadier en Keer

Staat u op het punt om uw woning in Cadier en Keer te verkopen en wilt u hier de beste prijs voor ontvangen? Of heeft u juist de wens om een prachtige woning te kopen in een rustig gebied als Cadier en Keer? Onze AMH makelaar in Cadier en Keer staat op ieder moment van de dag klaar, om u te helpen bij de verkoop van uw woning en het vinden van uw droomwoning. U zult gegarandeerd tevreden zijn met onze aanpak, niemand voelt zich immers zo goed thuis op de woningmarkt van Cadier en Keer als wij. Met onze optimale vraagprijzen én persoonlijke en heldere aanpak zorgen wij dat uw woning tegen de beste voorwaarden wordt verkocht. Wij nemen deze klus dus graag voor u uit handen. U wilt toch ook tijd, geld en zorgen besparen? U herkent onze verkoop aan het feit, dat uw belangen tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers altijd voorop staan. Kiest u voor onze AMH makelaar in Cadier en Keer, dan kiest u voor een makelaar die in de branchecijfers aanhoudend hoog scoort op het gebied van klanttevredenheid én transactieprijzen.

Ook bij aankoop kunt u bij ons terecht

U kunt uiteraard ook bij ons terecht op het moment dat u op zoek bent naar een woning in Cadier en Keer of haar nabije omgeving. Kijkt u liever eerst op onze website rustig binnen ons unieke aanbod van woningen in dit rustgevende dorp? Dat begrijpen we volkomen, mocht u desondanks toch geen geschikte woning hebben gevonden. Dan is het nog altijd mogelijk om u gratis in te schrijven met uw specifieke zoekopdracht. Vindt onze makelaar in Cadier en Keer vervolgens een woning dat bij uw zoekopdracht past? Dan nemen we gelijk contact met u op, want wij zullen er voor zorgen dat uw droomwoning niet aan u voorbij gaat. Als makelaar in de regio Margraten, Bunde, Meerssen, Eijsden en Maastricht staan we graag voor u klaar!

Laat uw woning in Cadier en Keer door ons taxeren

Het taxeren van onroerend goed hebben wij in onze totaalservice inbegrepen. Dat wil zeggen dat u bij de verkoop van uw woning vrijblijvend gebruik kunt maken van onze taxatieservice. Wij raden u dit zeker aan, aangezien onze taxatierapporten door alle geldverstrekkers worden geaccepteerd. Dit komt doordat onze NVM-makelaar in Cadier en Keer een beëdigd taxateur is. Daarom staan wij garant dat onze taxaties voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG).

Geen makelaar in Cadier en Keer is als Adam-Mostard-Hommes

Bij Adam-Mostard-Hommes kies je voor een hoofdrolspeler in de meest gewilde wijken van Cadier en Keer en haar gemeente. Waarom zijn wij inmiddels al zeventig jaar een begrip in de omgeving? Door onze betrouwbaarheid, duidelijkheid én resultaatgerichtheid. Je herkent ons werk aan onze optimale en realistische prijsstelling. Door het combineren van ervaring, actuele kennis van de lokale woningmarkt én onze goede relaties is het voor ons mogelijk, om iedere straat en woning op de juiste waarde te schatten. Kies je voor onze AMH makelaar in Cadier en Keer, dan weet ook jij wat er vandaag en morgen speelt op de woningmarkt.

Wij karakteriseren goede makelaardij niet enkel als het bepalen van een optimale prijs. Wij weten maar al te goed dat er veel emotie zit bij het kopen of verkopen van een woning. Bij het maken van een beslissing wil je deze natuurlijk zoveel mogelijk onderscheiden van de feiten. En dat is exact wat onze makelaar in Cadier en Keer voor u zult doen. Niet voor niets staan direct persoonlijk contact, duidelijkheid en het geven van deskundig advies bij ons hoog in het vaandel. Om die reden is het voor ons ook niet vreemd om flexibel en buiten kantooruren voor u klaar te willen staan.

Ga voor meerwaarde met een NVM Makelaar

Een mooie bijkomstigheid van Adam-Mostard-Hommes is dat wij lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Hierdoor geven wij u de garantie dat u een samenwerking aangaat met goed opgeleide en betrouwbare makelaars. Dit komt omdat wij als aangesloten makelaars ons horen te houden aan de NVM erecode. Hier staat in voorgeschreven dat wij op ieder ogenblik zorgvuldig, onafhankelijk en in uw belang dienen te handelen. Wilt u meer weten over de meerwaarde van onze NVM makelaar in Cadier en Keer? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wonen in Cadier en Keer

Cadier en Keer is een klein dorp in de gemeente Eijsden-Margraten. In 2008 telde het slechts 3667 inwoners. Het dorp ligt aan de provinciale weg (N278) tussen Maastricht en Vaals. Waardoor het een ideale plek is om te wonen voor mensen die werkzaam zijn in Maastricht. Het landelijk gebied rondom Cadier en Keer vormt overigens de entree naar het Zuid-Limburgse Heuvelland. Dit zorgt tevens voor een prachtig uitzicht op Maastricht en het Maasdal.

Bekijk huizen

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?