Makelaar Cadier en Keer

Wilt u uw huis in Cadier en Keer tegen de beste prijs verkopen? Of heeft u als wens een prachtige nieuwe woning te kopen in een rustig gebied als Cadier en Keer? Bij AMH makelaar Maastricht zijn wij constant op zoek naar de mogelijkheid om u te helpen met het verkopen van uw woning of het helpen vinden van een nieuw thuis! Op de woningmarkt in Cadier en Keeris niemand zo goed thuis als dat wij dat zijn. Optimale vraagprijzen en een persoonlijke en heldere aanpak zorgen voor tevreden klanten. Als u uw woning in Cadier en Keerwilt verkopen tegen de beste voorwaarden, nemen wij deze klus graag voor u uit handen. Hierdoor bespaart u tijd, geld en zorgen. In de branchecijfers scoort AMH Makelaar Maastricht steevast hoog wat betreft klanttevredenheid en transactieprijzen. In de onderhandeling met potentiële kopers staan uw belangen voorop. Zo doen wij uw verkoop!

Ben jij ook benieuwd naar het aanbod van huizen in Cadier en Keer? Bekijk snel ons grote aanbod in Cadier en Keer.

Bekijk huizen

Woning kopen in Cadier en Keer?

Vanzelfsprekend helpt Adam-Mostard-Hommes u ook graag wanneer u een woning zoekt in Cadier en Keer. Allereerst kunt u eens een kijkje nemen binnen ons unieke aanbod van woningen in Maastricht, Bunde, Meerssen, Margraten en omgeving. Als u hier niet uw droomhuis vindt kunt u zich altijd gratis inschrijven voor een zoekopdracht. Zodra wij een woning vinden die aan uw wensen voldoet. Of zodra er iets nieuws bij ons in de verkoop komt binnen uw wensen nemen wij direct contact met u op.

Uw woning in Cadier en Keer laten taxeren?

Onze NVM-makelaar Marcel Adam is beëdigd taxateur. Wij taxeren onroerend goed als onderdeel van onze totaalservice. Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Daarnaast voldoen onze taxaties aan de strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG).

Adam Mostard Hommes makelaar Cadier en Keer

Hoofdrolspeler in de meest gewilde stadswijken van Maastricht, Bunde, EijsdenMargratenMeerssen en omgeving. Betrouwbaar, duidelijk én resultaatgericht. Inmiddels al zeventig jaar een begrip in de regio! Wij staan bekend om onze optimale en realistische prijsstelling. Door ervaring en actuele kennis van de lokale woningmarkt en goede relaties schatten we elke straat en woning op juiste waarde. Wij weten wat er vandaag en morgen speelt.
Tegelijkertijd realiseren we ons dat goede makelaardij meer is dan het bepalen van een optimale prijs. Bij het kopen of verkopen van een nieuw (t)huis komen veel emoties kijken. Wij proberen deze voor u te onderschieden van feiten bij het maken van een beslissing. Direct persoonlijk contact, duidelijk en deskundig advies zijn voor ons kernwaarden. Dat betekent ook flexibel en buiten kantooruren beschikbaar zijn.

Meerwaarde NVM Makelaar Cadier en Keer

Adam-Mostard-Hommes is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat geeft u de mogelijkheid om met goed opgeleide en betrouwbare makelaars in zee te gaan. Aangesloten makelaars horen zich bovendien te houden aan de erecode die voorschrijft dat ze altijd zorgvuldig, onafhankelijk en in uw belang handelen.

Wonen in Cadier en Keer

Cadier en Keer is een klein dorp in de gemeente Eijsden-Margraten. In 2008 telde het dorp slechts 3667 inwoners. Het dorp ligt aan de provinciale weg (N278) tussen Maastricht en Vaals. Door de ligging dicht bij Maastricht is dit de ideale plek voor mensen die werken in Maastricht, maar niet willen wonen in de drukte van de stad. het landelijk gebied rondom Cadier en Keer vormt de entree naar het Zuid-Limburgse Heuvelland. Dit zorgt tevens voor een prachtig uitzicht op Maastricht en het Maasdal.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?