Makelaar Bunde

Wilt u uw huis in Bunde tegen de beste prijs verkopen? Of heeft u als wens een van de 6.000 bewoners te worden van het mooie dorpje Bunde aan de rand van Maastricht? Bij AMH makelaar Maastricht zijn wij constant op zoek naar de mogelijkheid om u te helpen met het verkopen van uw woning of het helpen vinden van een nieuw thuis! Op de woningmarkt in Bunde is niemand zo goed thuis als dat wij dat zijn. Optimale vraagprijzen en een persoonlijke en heldere aanpak zorgen voor tevreden klanten. Als u uw woning in Bunde wilt verkopen tegen de beste voorwaarden, nemen wij deze klus graag voor u uit handen. Hierdoor bespaart u tijd, geld en zorgen. In de branchecijfers scoort AMH Makelaar Maastricht steevast hoog wat betreft klanttevredenheid en transactieprijzen. In de onderhandeling met potentiële kopers staan uw belangen voorop. Zo doen wij uw verkoop!

Ben jij ook benieuwd naar het aanbod van huizen in Bunde? Bekijk snel ons grote aanbod in Bunde.

Bekijk huizen

Woning kopen in Bunde?

Vanzelfsprekend helpt Adam-Mostard-Hommes u ook graag wanneer u een woning zoekt in Bunde. Allereerst kunt u eens een kijkje nemen binnen ons unieke aanbod van woningen in Maastricht, Bunde, Meerssen en omgeving. Als u hier niet uw droomhuis vindt kunt u zich altijd gratis inschrijven voor een zoekopdracht. Zodra wij een woning vinden die aan uw wensen voldoet. Of zodra er iets nieuws bij ons in de verkoop komt binnen uw wensen nemen wij direct contact met u op.

Uw woning in Bunde laten taxeren?

Onze NVM-makelaar Marcel Adam is beëdigd taxateur. Wij taxeren onroerend goed als onderdeel van onze totaalservice. Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Daarnaast voldoen onze taxaties aan de strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG).

Adam Mostard Hommes makelaar Bunde

Hoofdrolspeler in de meest gewilde stadswijken van Maastricht, Cadier en KeerEijsdenMargratenMeerssen en omgeving. Betrouwbaar, duidelijk én resultaatgericht. Inmiddels al zeventig jaar een begrip in de regio! Wij staan bekend om onze optimale en realistische prijsstelling. Door ervaring en actuele kennis vahttps://www.amh-makelaars.nl/makelaar-cadier-en-keer/n de lokale woningmarkt en goede relaties schatten we elke straat en woning op juiste waarde. Wij weten wat er vandaag en morgen speelt.
Tegelijkertijd realiseren we ons dat goede makelaardij meer is dan het bepalen van een optimale prijs. Bij het kopen of verkopen van een nieuw (t)huis komen veel emoties kijken. Wij proberen deze voor u te onderschieden van feiten bij het maken van een beslissing. Direct persoonlijk contact, duidelijk en deskundig advies zijn voor ons kernwaarden. Dat betekent ook flexibel en buiten kantooruren beschikbaar zijn.

Meerwaarde NVM Makelaar Bunde

Adam-Mostard-Hommes is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat geeft u de mogelijkheid om met goed opgeleide en betrouwbare makelaars in zee te gaan. Aangesloten makelaars horen zich bovendien te houden aan de erecode die voorschrijft dat ze altijd zorgvuldig, onafhankelijk en in uw belang handelen.

Wonen in Bunde

Bunde, in de volksmond ook wel Bung genoemd, is een dorp in de gemeente Meerssen met 5.707 inwoners. Samen met de rest van de gemeente Meerssen vormt het een dichtbevolkte omgeving ten noorden van Maastricht. De dorpen binnen de gemeente worden fysiek geschieden door de autosnelweg A2. Door de ligging van de A2 is Maastricht gemakkelijk en snel te bereiken vanaf Bunde.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?