Makelaar Bunde

Bent u van plan uw woning in Bunde tegen de beste prijs te verkopen? Of heeft u juist als wens om één van de 6.000 inwoners te worden van het mooie dorpje Bunde aan de rand van Maastricht? De AMH makelaar in Bunde staat altijd klaar om u te helpen met het verkopen van uw woning of het vinden van uw nieuwe thuis! Wij zijn namelijk volledig op de hoogte van alles wat er speelt binnen de woningmarkt van Bunde. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent, hoe? Door onze optimale vraagprijzen én een persoonlijke en heldere aanpak. Een woning in Bunde verkopen tegen de beste voorwaarden? Die klus nemen wij graag voor u uit handen. Dit zal u namelijk tijd, geld en zorgen besparen. Uw belangen staan bij onze onderhandelingen met potentiële kopers áltijd op de eerste plaats. Dit kunnen wij beamen door het feit dat onze makelaar in de regio Bunde steevast hoog scoort op het gebied van klanttevredenheid én transactieprijzen. Daarvoor hoeft u slechts in de branchecijfers te kijken. Ons verkoopproces wordt hierdoor gekenmerkt.

Ben jij ook benieuwd naar het aanbod van huizen in Bunde? Bekijk snel ons grote aanbod in Bunde.

Bekijk huizen

Woningaankoop in Bunde en omgeving

Bent u op zoek naar een woning in Bunde? Uiteraard staat onze makelaar in Bunde ook in dat geval voor u klaar. Wilt u eerst op uw gemak een kijkje nemen binnen ons unieke woningaanbod van Bunde en haar nabije omgeving? Dat is geen enkel probleem, mocht u onverhoopt nog niet uw droomwoning hebben gevonden. Dan kunt u zich alsnog gratis inschrijven met een specifieke zoekopdracht. Zodra er vervolgens een woning op ons pad komt dat volledig aan uw wensen voldoet, nemen wij direct contact met u op.

Kies voor onze NVM makelaar in Bunde, ga voor meerwaarde

Het lidmaatschap van Adam-Mostard-Hommes bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) geeft u de mogelijkheid, om met goed opgeleide en betrouwbare makelaars in zee te gaan. Onze makelaar in Bunde hoort zich om die reden ook te houden aan de erecode. In deze code wordt voorgeschreven dat de makelaar ten alle tijden zorgvuldig, onafhankelijk en in uw belang handelen.

In Bunde uw woning laten taxeren

Binnen onze totaalservice is ook het taxeren van onroerend goed inbegrepen. De rapporten van deze taxaties worden overigens door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Onze NVM makelaar in Bunde is immers een beëdigd taxateur. Hierdoor krijgt u ook de zekerheid dat onze taxaties altijd voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG).

Op zoek naar een makelaar in Bunde? Kies voor Adam-Mostard-Hommes

Kies voor een hoofdrolspeler binnen de meest gewilde wijken van Bunde en omgeving. Adam-Mostard-Hommes staat voor betrouwbaarheid, duidelijkheid én resultaatgerichtheid. Mede door onze idealen zijn wij inmiddels al zeventig jaar een begrip in de regio! U kunt ons ook herkennen aan onze optimale en realistische prijsstelling. Met onze combinatie van ervaring, actuele kennis van de lokale woningmarkt én ons brede netwerk weten wij wat er zowel vandaag als morgen speelt. Daardoor staan wij garant voor een juiste waarde schatting van iedere straat en woning.

Goede makelaardij betekent bij ons niet enkel het bepalen van een optimale prijs, want wij weten maar al te goed hoeveel emoties bij de aan- en verkoop van een woning gepaard gaan. Onze makelaar in Bunde zal deze emoties bij het maken van een beslissing voor u proberen te onderscheiden van de feiten. Hoe? Met behulp van onze kernwaarden; direct persoonlijk contact, duidelijkheid én het geven van deskundig advies. Flexibel en buiten kantooruren voor u beschikbaar zijn, is voor ons daarom ook niet vreemd. Heeft u nog vragen, of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Als makelaar in de regio Cadier en Keer, Margraten, Maastricht, Meerssen en Eijsden helpen we u graag!

Wonen in Bunde

Bunde, in de volksmond ook wel Bung genoemd, is een dorp in de gemeente Meerssen met 5.707 inwoners. Samen met de rest van de gemeente Meerssen vormt het een dichtbevolkte omgeving ten noorden van Maastricht. De dorpen binnen de gemeente worden fysiek gescheiden door de autosnelweg A2. Door de ligging van de A2 is Maastricht gemakkelijk en snel te bereiken vanaf Bunde. Maar u hoeft zich zeker geen zorgen te maken met betrekking tot geluidsoverlast. Bunde is namelijk omringd met prachtige natuur, waar u volledig tot rust kunt komen.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?