Makelaar Eijsden

Wilt u uw huis in Eijsden tegen de beste prijs verkopen? Bij AMH makelaar in de regio Eijsden zijn wij constant op zoek naar de beste mogelijkheid om u woning te verkopen en helpen wij u graag bij het vinden van een nieuw thuis! Op de woningmarkt in Eijsden is namelijk niemand zo ervaren en gedreven, als wij dat zijn. Door onze optimale vraagprijzen en een persoonlijke én heldere aanpak zorgen wij voor tevreden klanten. Als u uw woning in Eijsden tegen de beste voorwaarden wilt verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Zodoende bespaart u tijd, geld en zorgen. In de branchecijfers scoort onze makelaar rondom Eijsden steevast hoog wat betreft klanttevredenheid en transactieprijzen. In de onderhandeling met potentiële kopers staan uw belangen bij ons op de eerste plaats. Dat is wat wij u als makelaar in de regio Eijsden bieden.

Het kopen van een woning in Eijsden

Vanzelfsprekend helpt onze makelaar in Eijsden u ook graag op het moment dat u op zoek bent naar een nieuwe woning. Allereerst kunt u eens een kijkje nemen binnen ons unieke aanbod van woningen in de gemeente Eijsden-Margraten. Als u hier niet uw droomhuis vindt, kunt u zich altijd gratis inschrijven voor een zoekopdracht. Zodra wij een woning vinden die aan uw wensen voldoet, of zodra er iets nieuws bij ons in de verkoop komt dat volledig aan uw wensen voldoet. Dan nemen wij direct contact met u op.

Een woning taxeren in Eijsden

Onze NVM-makelaar in Eijsden is een beëdigd taxateur. Wilt u door ons uw woning laten verkopen? U kunt dan vrijblijvend gebruikmaken van onze taxatieservice. Het taxeren van onroerend goed is namelijk onderdeel van onze totaalservice. Alle geldverstrekkers accepteren overigens de taxatierapporten, die door ons worden opgesteld. Bezorgd over de strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG)? Bij ons is dat absoluut niet nodig, onze taxatierapporten voldoen namelijk aan iedere eis.

Uw AMH Makelaar in Eijsden

Wij spelen een hoofdrol in de meest gewilde wijken van de gemeente Eijsden-Margraten en omgeving. Ons werk is betrouwbaar, duidelijk én resultaatgericht, daarom zijn wij al zeventig jaar dé makelaar in de regio Eijsden. Daarbij is onze optimale en realistische prijsstelling welbekend in de omgeving. Met onze ervaring, actuele kennis van de lokale woningmarkt én goede relaties zorgen wij voor een juiste waarde schatting van elke straat en woning. Wanneer u gebruikt maakt van onze diensten weet ook u wat er vandaag en morgen speelt. Als makelaar in de regio Maastricht, Cadier en Keer, Meerssen, Margraten en Bunde helpen we u graag.

Wij begrijpen maar al te goed dat goede makelaardij meer is dan enkel het bepalen van een optimale prijs. Bij het kopen of verkopen van een nieuwe woning komen veel emoties kijken. Wij proberen deze bij het maken van een beslissing voor u te onderscheiden van feiten. Direct persoonlijk contact en het geven van duidelijk en deskundig advies zijn onze kernwaarden. Dat betekent voor ons ook dat wij flexibel en buiten kantooruren voor u beschikbaar zijn.

Een NVM makelaar in Eijsden heeft meerwaarde

Als Adam-Mostard-Hommes makelaars zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Zo verzekeren wij u dat u in zee gaat met goed opgeleide en betrouwbare makelaars. Door het NVM lidmaatschap hoort onze makelaar in Eijsden zich bovendien te houden aan de erecode. Deze schrijft voor dat de makelaar op ieder moment zorgvuldig, onafhankelijk én in uw belang handelt. Nog niet overtuigd van de meerwaarde van onze NVM makelaar in Eijsden? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Wonen in Eijsden

Eijsden (ookwel Eèsjde in het Limburgs) is een grensdorp aan de rivier de Maas. Het dorp heeft vandaag de dag ruim 4400 inwoners en is daarmee de grootste kern van de gemeente Eijsden-Margraten. Het dorp staat ook wel bekend om de bijzondere bodemvondsten van verschillende voorwerpen uit de Romeinse tijd. Daarnaast wordt het dorp omringd door prachtige natuur, waar u volledig tot rust kunt komen.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?