Makelaar Eijsden

Wilt u uw huis in Eijsden tegen de beste prijs verkopen?  Bij AMH makelaar Maastricht zijn wij constant op zoek naar de mogelijkheid om u te helpen met het verkopen van uw woning of het helpen vinden van een nieuw thuis! Op de woningmarkt in Eijsden is niemand zo goed thuis als dat wij dat zijn. Optimale vraagprijzen en een persoonlijke en heldere aanpak zorgen voor tevreden klanten. Als u uw woning in Eijsden wilt verkopen tegen de beste voorwaarden, nemen wij deze klus graag voor u uit handen. Hierdoor bespaart u tijd, geld en zorgen. In de branchecijfers scoort AMH Makelaar Maastricht steevast hoog wat betreft klanttevredenheid en transactieprijzen. In de onderhandeling met potentiële kopers staan uw belangen voorop. Zo doen wij uw verkoop!

Ben jij ook benieuwd naar het aanbod van huizen in Eijsden? Bekijk snel ons grote aanbod in Eijsden.

Bekijk huizen

Woning kopen in Eijsden?

Vanzelfsprekend helpt Adam-Mostard-Hommes u ook graag wanneer u een woning zoekt in Eijsden. Allereerst kunt u eens een kijkje nemen binnen ons unieke aanbod van woningen in Maastricht, Bunde, Meerssen en omgeving. Als u hier niet uw droomhuis vindt kunt u zich altijd gratis inschrijven voor een zoekopdracht. Zodra wij een woning vinden die aan uw wensen voldoet. Of zodra er iets nieuws bij ons in de verkoop komt binnen uw wensen nemen wij direct contact met u op.

Uw woning in Eijsden laten taxeren?

Onze NVM-makelaar Marcel Adam is beëdigd taxateur. Wij taxeren onroerend goed als onderdeel van onze totaalservice. Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Daarnaast voldoen onze taxaties aan de strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG).

Adam Mostard Hommes Makelaar Eijsden

Hoofdrolspeler in de meest gewilde stadswijken van Maastricht, BundeCadier en Keer, MargratenMeerssen en omgeving. Betrouwbaar, duidelijk én resultaatgericht. Inmiddels al zeventig jaar een begrip in de regio! Wij staan bekend om onze optimale en realistische prijsstelling. Door ervaring en actuele kennis van de lokale woningmarkt en goede relaties schatten we elke straat en woning op juiste waarde. Wij weten wat er vandaag en morgen speelt.
Tegelijkertijd realiseren we ons dat goede makelaardij meer is dan het bepalen van een optimale prijs. Bij het kopen of verkopen van een nieuw (t)huis komen veel emoties kijken. Wij proberen deze voor u te onderschieden van feiten bij het maken van een beslissing. Direct persoonlijk contact, duidelijk en deskundig advies zijn voor ons kernwaarden. Dat betekent ook flexibel en buiten kantooruren beschikbaar zijn.

Meerwaarde NVM Makelaar Eijsden

Adam-Mostard-Hommes is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat geeft u de mogelijkheid om met goed opgeleide en betrouwbare makelaars in zee te gaan. Aangesloten makelaars horen zich bovendien te houden aan de erecode die voorschrijft dat ze altijd zorgvuldig, onafhankelijk en in uw belang handelen.

Wonen in Eijsden

Eijsden (ookwel Eèsjde in het Limburgs) is een grensdorp aan de rivier de Maas. Het dorp heeft vandaag de dag ruim 4400 inwoners en is daarmee de grootste kern van de gemeente Eijsden-Margraten. De plaatst staat ook wel bekend om de bijzondere bodem vondsten van verschillende voorwerpen uit de Romeinse tijd.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?