Makelaar Magraten

Wilt u uw huis in Margraten verkopen tegen de beste prijs? Of heeft u als wens een woning te kopen in Margraten? Bij AMH makelaar Maastricht zijn wij constant op zoek naar de mogelijkheid om u te helpen met het verkopen van uw woning of het helpen vinden van een nieuw thuis in Margraten! Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de woningmarkt in Maastricht en Margraten. Optimale vraagprijzen en een persoonlijke en heldere aanpak zorgen voor tevreden klanten. Als u uw woning in Margraten wilt verkopen tegen de beste voorwaarden, nemen wij deze klus graag voor u uit handen. Hierdoor bespaart u tijd, geld en zorgen. In de branchecijfers scoort AMH Makelaar Maastricht steevast hoog wat betreft klanttevredenheid en transactieprijzen. In de onderhandeling met potentiële kopers staan uw belangen voorop. Zo doen wij uw verkoop!

Ben jij ook benieuwd naar het aanbod van huizen in Margraten? Bekijk snel ons grote aanbod in Margraten.

Bekijk huizen

Woningaanbod in Magraten

Vanzelfsprekend helpt Adam-Mostard-Hommes u ook graag wanneer u een woning zoekt in Margraten. Allereerst kunt u eens een kijkje nemen binnen ons unieke aanbod van woningen in Maastricht, Bunde, Meerssen en omgeving. Als u hier niet uw droomhuis vindt kunt u zich altijd gratis inschrijven voor een zoekopdracht. Zodra wij een woning vinden die aan uw wensen voldoet, of zodra er iets nieuws bij ons in de verkoop komt binnen uw wensen, nemen wij direct contact met u op.

Uw woning in Margraten laten taxeren?

Onze NVM-makelaar Marcel Adam is beëdigd taxateur. Wij taxeren onroerend goed als onderdeel van onze totaalservice. Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Daarnaast voldoen onze taxaties aan de strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG).

Adam Mostard Hommes Makelaar Margraten

Hoofdrolspeler in de meest gewilde stadswijken van Maastricht, BundeCadier en KeerEijsden, Meerssen en omgeving. Betrouwbaar, duidelijk én resultaatgericht. Inmiddels al zeventig jaar een begrip in de regio! Wij staan bekend om onze optimale en realistische prijsstelling. Door ervaring en actuele kennis van de lokale woningmarkt en goede relaties schatten we elke straat en woning op juiste waarde. Wij weten wat er vandaag en morgen speelt.
Daarnaast weten wij als geen ander dat een goede makelaar meer doet dan het bepalen van de juiste prijs. Bij het kopen of verkopen van een nieuw (t)huis komen veel emoties kijken. Bij het maken van een beslissing proberen wij deze emotie voor u te onderschieden van feiten. Direct persoonlijk contact, duidelijk en deskundig advies zijn voor ons kernwaarden. Dat betekent ook flexibel en buiten kantooruren beschikbaar zijn.

Meerwaarde NVM Makelaar Margraten

Adam-Mostard-Hommes is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat geeft u de mogelijkheid om met goed opgeleide en betrouwbare makelaars in zee te gaan. Aangesloten makelaars horen zich bovendien te houden aan de erecode die voorschrijft dat ze altijd zorgvuldig, onafhankelijk en in uw belang handelen.

Wonen in Margraten

Margraten, in het Limburg Mergraote, is een dorpje in de Nederlandse gemeente Eijsden-Margraten. Het dorp ligt ongeveer 10 kilometer ten oosten van Maastricht. In 2008 telde het dorp nog 3.831 inwoners. Het dorp is erg populair voor mensen met een baan in Maastricht. Tevens is Margraten bekend van het Netherlands American Cemetery and Memorial, een grote Amerikaanse militaire begraafplaats. Na de Tweede Wereldoorlog heeft de Nederlandse regering de grond waarop deze begraafplaats zich bevindt, uit eerbied en dankbaarheid in eeuwigdurend gebruik afgestaan aan de VS. Er liggen 8302 soldaten begraven.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?