Makelaar Magraten

U wilt uw woning uiteraard tegen de beste prijs verkopen. AMH Makelaars in de regio Margraten staat u dan graag van dienst. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht op het moment dat u juist op zoek bent naar een woning in Margraten of de omgeving. Wij garanderen tevreden klanten middels onze optimale vraagprijzen én een persoonlijke en heldere aanpak. Onze makelaar in Margraten is immers niet voor niets op de hoogte van iedere ontwikkeling binnen de woningmarkt van de omgeving Margraten. Een woning in Margraten verkopen tegen de beste voorwaarden kunt u het beste ons toevertrouwen. Dat bespaart u ook nog eens een hoop tijd, geld én zorgen. Onze AMH makelaar in Margraten scoort namelijk steevast hoog in de branchecijfers op het gebied van klanttevredenheid én transactieprijzen. Hoe verloopt ons verkoopproces? Door uw belangen uiteraard voorop te stellen tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Op zoek naar een woning in Margraten?

Adam-Mostard-Hommes helpt u ook graag bij het zoeken van een nieuwe woning in Margraten en omstreken. Als u alvast een kijkje wilt nemen binnen ons unieke aanbod van woningen in de gemeente Eijsden-Margraten, dan is dat uiteraard mogelijk. Wanneer u hier geen geschikte woning in tegenkomt, kunt u zich gratis inschrijven met een specifieke zoekopdracht. Onze makelaar in Margraten gaat dan voor u op pad en zodra wij een woning vinden die aan uw wensen voldoet, wordt er direct met u contact opgenomen. Zo laten wij niets aan het toeval over.

Bekijk huizen

Een vrijblijvende taxatie voor uw woning in Margraten

Maak gebruik van onze totaalservice door uw onroerend goed te laten taxeren door onze NVM-makelaar in Margraten. Wij garanderen dat onze taxaties voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Onze makelaar in Margraten is immers niet voor niets een beëdigd taxateur. Hierdoor kunnen wij beloven dat onze taxatierapporten door alle geldverstrekkers worden geaccepteerd.

Kies voor meerwaarde met onze NVM makelaar in Margraten

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) kan Adam-Mostard-Hommes u beloven, dat u met zowel goed opgeleide als betrouwbare makelaars in zee gaat. Makelaars die aangesloten zijn bij de NVM horen zich namelijk te houden aan de erecode. Deze erecode staat garant dat er altijd zorgvuldig, onafhankelijk en in uw belang wordt gehandeld. Als makelaar in de regio Bunde, Cadier en Keer, Maastricht, Eijsden en Meerssen.

Adam-Mostard-Hommes is uw makelaar in Margraten en omgeving

Onze AMH makelaar in Margraten is betrouwbaar, duidelijk én resultaatgericht. Zodoende fungeren wij als hoofdrolspeler in de meest gewilde wijken van gemeente Eijsden-Margraten en haar omgeving. We staan immers niet voor niets inmiddels al zeventig jaar bekend om onze optimale en realistische prijsstelling. AMH is een waar begrip in de regio. Door onze ervaring, actuele kennis van de lokale woningmarkt én sterke netwerk kunnen wij een accurate waarde schatting maken van iedere straat en/of woning. Weten wat er vandaag en morgen speelt is onze standaard doelstelling.

Als goede makelaardij ben je volgens ons niet enkel bezig met het bepalen van de juiste prijs. Als geen ander weten wij dat de aan- en verkoop van een woning gepaard gaat met een hele hoop emotie. Die emotie probeert onze makelaar in Margraten bij het maken van een beslissing voor u te onderscheiden van de belangrijke feiten. Wij vinden dat direct persoonlijk contact, duidelijkheid én deskundig advies hier een cruciale rol in spelen. Daarom zijn wij flexibel en buiten kantooruren voor u beschikbaar. Wilt u meer weten over ons of ons woningaanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.

Wonen in Margraten

Margraten, in het Limburg Mergraote, is een dorpje in de Nederlandse gemeente Eijsden-Margraten. Het dorp ligt ongeveer 10 kilometer ten oosten van Maastricht. In 2008 telde het dorp nog 3.831 inwoners. Het dorp is erg populair voor mensen met een baan in Maastricht. Tevens is Margraten bekend van het Netherlands American Cemetery and Memorial, een grote Amerikaanse militaire begraafplaats. Na de Tweede Wereldoorlog heeft de Nederlandse regering de grond waarop deze begraafplaats zich bevindt, uit eerbied en dankbaarheid in eeuwigdurend gebruik afgestaan aan de VS. Er liggen 8302 soldaten begraven.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?