Zo verkopen we samen uw woning

Het verkopen van een woning is niet alleen een praktisch proces maar ook emotioneel. Om uw woning zo goed mogelijk te kunnen presenteren horen we graag uw verhaal over de woning en de reden van verkoop. Wij doen ons uiterste best voor u om kopers voor uw woning te vinden die net zo gaan genieten op deze plek als u.

Huis euro teken icoon

Vraagprijs bepalen

Een goede verkoop valt of staat met het bepalen van de ideale vraagprijs. Daar blinken wij in uit.  Onze ervaren makelaars kennen de waarde van uw straat en uw woning. Wij zien vandaag wat er morgen speelt in de aantrekkelijkste buurten van de stad. Wij prijzen uw woning maximaal en realistisch zodat de verkoopkans aanzienlijk stijgt.

persoon voor huis icoon

Woning volop in de schijnwerpers

Vanaf dag één staat uw woning volop in de belangstelling via www.funda.nl, nog steeds de best bezochte Nederlandse site voor koopwoningen. Via onze app sturen we pushberichten om uw huis te promoten. Persoonlijk contact blijft minstens zo belangrijk: wij hebben een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers. Beide partijen proberen we zo goed mogelijk aan elkaar te koppelen.

Huis in bubbel icoon

Bezichtigingen

Natuurlijk, bezichtigingen regelen we als gecertificeerd NVM-makelaars van a tot z. U hoeft daar dus niet bij te zijn. Wij zorgen voor een harmonieus zakelijk contact tussen verkoper en kandidaat-kopers. Daarvoor staan we flexibel en ook buiten kantoortijden klaar. Respect voor wensen en emoties van beide partijen leidt uiteindelijk tot de beste verkoopdeal.

Huis in bubbel icoon

Styling

We weten allemaal: een gezellig ingerichte woning verkoopt beter. Soms kunnen enkele eenvoudige aanpassingen uw huis een stuk aantrekkelijker maken. Als het nodig is, geven wij met alle plezier stylingtips.

Hamer icoon

Onderhandelen

Als ervaren onderhandelaars zorgen wij ervoor dat u de maximale prijs voor uw woning krijgt. Onze makelaars zijn getraind in de juiste verkooptechnieken en kunnen een bouwkundig rapport opstellen. Daarmee krijgt de koper extra zekerheid over de staat van de woning. U bent vrij van aansprakelijkheid voor eventuele (latere) gebreken.

sleutel icon

Opmaken koopakte

Is de verkoop mondeling rond? Dan leggen onze makelaars afspraken vast in een koopakte. Na het tekenen sturen we alle relevante stukken door naar de notaris. Deze maakt de leveringsakte op en zorgt onder meer voor betaling.

Hoe gaan we te werk?

Uw woning verkopen, dat gebeurt niet elke dag. Dit kan best spannend zijn. U wilt een goede prijs en een snelle afhandeling. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u er graag over.