NVM Makelaar Maastricht

Bent u op zoek naar een makelaar in Maastricht? Dan hoeft u niet verder te kijken, want AMH Makelaars is de makelaar voor u. Er komt namelijk altijd veel op u af, wanneer u een huis wil kopen of verkopen. Kosten kunnen vaak onnodig hoger worden, door het tekort aan kennis en expertise. AMH Makelaars neemt al uw zorgen weg. Wij beschikken over de benodigde expertise en kennis.
Adam-Mostard-Hommes is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat geeft u de zekerheid met goed een opgeleide en betrouwbare makelaar in zee te gaan. Aangesloten NVM makelaars horen zich bovendien te houden aan de erecode die voorschrijft dat ze altijd onafhankelijk, zorgvuldig en in uw belang handelen. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat wij onze zaken transparant en persoonlijk aanpakken. Heeft u nog vragen, of ben u geïnteresseerd? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Voordelen van een NVM Makelaar in Maastricht

  • Deskundigheid: Als NVM makelaar worden wij jaarlijks getoetst op onze kennis en deskundigheid.
  • Actuele kennis: Wij zijn verplicht jaarlijks onze kennis op peil te houden middels verschillende cursussen en trainingen.
  • Betrouwbaarheid: Wij zijn verplicht ons te houden aan de NVM-Erecode. Dit betekent dat hij alle regels van de NVM in acht moet nemen en de belangen van de klant vooropstelt.
  • Zekerheid: Kiest u voor een NVM Makelaar in Maastricht dan kiest u voor zekerheid. Daarbij is elke NVM makelaar verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Dit is ook in uw belang.
  • Funda plaatsing: Enkel makelaars die zijn aangesloten bij een branchevereniging (zoals de NVM) kunnen woningen op Funda plaatsen. Daarnaast heeft de NVM eeb uitgebreide presentatie en prominente positie van woning op Funda.
  • NVM open huizen dagen en routes: 2 maal per jaar organiseert de NVM met succes open huize routes.
  • Toegang tot grootste zoekbestand van Nederland!

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?