Maastricht – Jekerweg 63

Overzicht

Omschrijving

Achter deze bescheiden voorgevel gaat een ruime woning met een groot souterrain, diepe uitbouw en een fraaie tuin verborgen. Het souterrain kan gebruikt worden voor hobby, werk, als speelruimte voor de kinderen of misschien zoekt u een woning waar een gastenverblijf gerealiseerd kan worden. Het dak van de woning is geïsoleerd en het merendeel van…

Kenmerken

Koopprijs
€ 398.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1913
Soorten
Geen garage
Oppervlakte
160 m2

Media

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 398.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1913
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Locatie

Adres
Jekerweg 63
Plaats
Maastricht
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
160 m2
Inhoud
545 m3
Perceel oppervlakte
192 m2

Indeling

Verdiepingen
4
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Noordoost
Achterom
Nee
Lengte
2000 cm
Breedte
500 cm
Oppervlakte
100 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Woonhuis

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Omschrijving

Achter deze bescheiden voorgevel gaat een ruime woning met een groot souterrain, diepe uitbouw en een fraaie tuin verborgen. Het souterrain kan gebruikt worden voor hobby, werk, als speelruimte voor de kinderen of misschien zoekt u een woning waar een gastenverblijf gerealiseerd kan worden. Het dak van de woning is geïsoleerd en het merendeel van de kozijnen is voorzien van isolerende beglazing. Hier kunt u naar eigen smaak gaan moderniseren, verbouwen, opnieuw indelen en verduurzamen op een prachtige plek in een van de mooiste straten van Sint Pieter.

De winkels en supermarkt aan de Glacisweg, de basisschool met BSO, speeltuin de Mergelhoof, het Jekerdal en natuurgebied Sint Pietersberg zijn slechts enkele minuten lopen. Met de auto heeft u een goede aansluiting op de uitvalswegen richting Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik. De Jekerweg is een mooie eenrichtingsstraat met een grote variatie aan woningen. De diepe achtertuin grenst aan het terrein van de politie Limburg.

INDELING

Begane grond:
Open de hardhouten voordeur naar de hal van waaruit de woonkamer en badkamer te bereiken zijn. Het glas-in-lood bovenraam, hoge plafond, de fraaie trapopgang en de lambrisering geven de hal karakter. De lichte tegelvloer ligt niet alleen in de hal maar op de hele begane grond. De eerste badkamer, gesitueerd aan het einde van de hal, is ingedeeld met een douche, toilet en een wastafel.

Dankzij de uitbouw is de woonkamer met eetkamer en keuken meer dan 11.50 meter diep. De woonkamer kan in zijn geheel worden ingericht als zitkamer en de eetkamer staat in verbinding met de keuken. Het plafond van bijna 2.80 meter hoog en de grote ramen zorgen voor een leefruimte die heel ruimtelijk oogt. De keuken heeft een eenvoudige wandopstelling en een deur naar de serre, van waaruit u via een trap de tuin kunt bereiken.

Souterrain:
De trap in de hal geeft toegang tot het souterrain met een plafondhoogte tussen de 1.95 en 2.10 meter. Vanuit het portaal zijn drie grote ruimtes te bereiken, waarvan een met een keukenopstelling waar het terrazzo blad direct uw aandacht trekt. Vanuit de achterste ruimte is de tuin te bereiken.

Eerste verdieping:
Niet alleen op de begane grond maar ook op de eerste verdieping heeft de woning verrassend veel ruimte. Aan de voorzijde zijn twee ruime slaapkamers en via een tussenkamer, geschikt als werk- of kleedkamer, is de tweede badkamer te bereiken. De tweede badkamer is ingedeeld met een bad, wastafel en een tweede toilet.

Vliering:
Via een luik op de overloop is de vliering te bereiken. Deze heeft een nokhoogte van iets meer dan 1 meter.

Exterieur:
Vanuit de serre en het souterrain is de diepe tuin te bereiken, die grenst aan het terrein van de politie Limburg. Op het niveau van de keuken is een terras en de volwassen beplanting in de tuin zorgt voor veel privacy. Loop door de tuin, langs de terrassen naar het bruggetje over de vijver. Dit is een tuin met sfeer, vele leuke hoekjes en een plek waar u veel vogels, insecten en vlinders tegen zal komen.

Bijzonderheden:
– Het dak van de woning is geïsoleerd;
– Multifunctioneel souterrain met een directe toegang tot de tuin;
– Houten en kunststof kozijnen, grotendeels met isolerende beglazing;
– Diepe achtertuin met een vrije ligging en veel privacy;
– De woning dient compleet gerenoveerd te worden.
– Schriftelijkheidsvereiste: Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot
deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Media

Brochures

Download media

Kaart

In de buurt

Verkocht

6212 GA Maastricht

Maastricht – Jekerweg 69

€ 449.000,- k.k.

Verkocht

6212 GB Maastricht

Maastricht – Jekerweg 89

€ 595.000,- k.k.

Verkocht

6212 GD Maastricht

Maastricht – Jekerweg 92

€ 498.000,- k.k.