Nieuwe website online door Web Wings

website

Met trots presenteren wij u onze gloednieuwe website! Want net als alles, staan ook wij niet stil. We hebben onze oude website in een modern jasje gestoken. Natuurlijk kunt u nog alle functies terugvinden die wij op onze oude website aanboden. We hebben er voor gezorgd dat onze website duidelijk en overzichtelijk is en dat u snel vindt waar u naar op zoek bent. We hebben veel tijd en passie gestoken in het creëren van deze website. En op het uiteindelijke resultaat zijn wij dan ook bijzonder trots! Onze nieuwe website helpt u beter in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ons systeem verbeterd zodat u gemakkelijk kunt zoeken. Verder hebben wij een duidelijke omschrijving van onze diensten toegevoegd. Zo weet u precies waarvoor u allemaal bij ons terecht kunt. Graag lichten wij een aantal belangrijke functies van de website voor u uit. Mocht u alvast vragen hebben of mist u iets op de website? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Heel eenvoudig zoeken in ons huidige aanbod

In de menubalk die u helemaal boven aan de pagina aantreft, ziet u het kopje ‘Woningaanbod’. Als u hier op klikt dan kunt u eenvoudig op zoek gaan naar uw droomhuis. U kunt hier alle woningen vinden die wij momenteel aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een koopwoning of een huurwoning, wij bieden het allemaal aan. Stel gemakkelijk uw wensen in en ons systeem gaat op zoek naar de woning die volledig bij u past. We hebben er voor gezorgd dat de foto’s haarscherp en duidelijk zijn. Want wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de eerste indruk is. Door te klikken op de foto krijgt u meer informatie, zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte. Maar ook een gedetailleerde omschrijving van de woning zelf. Heeft u daarna nog vragen over de woning of wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op.

Plaats een zoekopdracht en wij gaan aan de slag

Ziet u tussen ons huidige aanbod niet direct een woning dat volledig aan uw wensen voldoet? Dan kunt u een zoekopdracht plaatsen. We hebben een formulier opgesteld waar u uw wensen op kenbaar kunt maken. Na het invullen van het formulier kunt u het eenvoudig naar ons verzenden. Wij gaan dan aan de slag voor u. Wij nodigen u ook graag uit om eens op ons kantoor langs te komen om kennis te maken. Wij nemen dan al uw wensen met u door en bekijken samen ons aanbod. Nu wij uw wensen weten, kunnen wij u direct op de hoogte brengen van nieuwe woningen die beschikbaar komen. Zodra er een woning op de markt komt waarvan wij denken dat die helemaal aan uw wensen voldoet, nemen wij direct contact met u op. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat uw droomhuis al verkocht is nog voor u er kennis van hebt genomen.

overeenkomst

Een duidelijk overzicht van al onze diensten

Onder het kopje ‘Diensten vindt u een duidelijk overzicht van alle diensten die wij aanbieden. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht als u op zoek bent naar een woning, maar ook als u uw huidige woning wilt verkopen. Ook de verkoop van uw woning nemen wij graag uit uw handen. Wij zorgen er voor dat alles soepel verloopt en wij het meeste uit uw woning halen. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, kunt u de verkoop van uw woning met een gerust hart aan ons overlaten. Onze NVM-Makelaars zijn beëdigd taxateur. Dit wilt zeggen dat u ook voor de taxatie van een woning bij ons terecht kunt. Al deze diensten hebben wij op onze nieuwe website uitgelicht. Dus als u meer wilt weten, bekijk dan onze website op uw gemak en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Speciaal bedankje

Voor u kennis gaat maken met al onze functionaliteiten die wij op onze gloednieuwe website aanbieden, willen wij graag nog een speciaal bedankje uitbrengen. Dit speciale bedankje is aan u. Zonder u was deze prachtige website nooit tot stand gekomen. Wij hebben geluisterd naar onze klanten en gevraagd wat zij graag willen zien op de website. Wij hebben geprobeerd al uw wensen te integreren op onze website. Een makkelijk zoeksysteem naar huizen bijvoorbeeld en een duidelijke omschrijving van onze diensten. Mist u nog iets? Laat het ons weten! Want uw mening is belangrijk voor ons. Als laatste willen we nog het team van Web Wings bedanken. Zij hebben er voor gezorgd dat onze nieuwe website er modern en overzichtelijk uitziet. En dat alles naar behoren werkt. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe website en wij hopen dat u dat ook bent!

En dan rest ons alleen nog u een hele mooi dag te wensen! En u weet het: bij vragen, opmerkingen of een kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!