Maastricht – Burgemeester Ceulenstraat 107

Overzicht

Omschrijving

In de mooie Burgemeester Ceulenstraat staat deze te renoveren woning met o.a. drie slaapkamers, een groot dakterras en een grote uitbouw aan de achterzijde. Niet alleen de begane grond, maar ook het souterrain is dankzij de uitbouw een stuk groter geworden. Via het pad rechts van huisnummer 109 kunt u met de auto achterom rijden…

Kenmerken

Koopprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1955
Soorten
Inpandig, Souterrain
Oppervlakte
122 m2
Bijzonderheden
Kluswoning

Media

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Permanente bewoning
Ja
Bouwjaar
1955
Bouwvorm
Bestaande bouw
Dak type
Plat dak
Dak materialen
Bitumineuze Dakbedekking

Locatie

Adres
Burgemeester Ceulenstraat 107
Plaats
Maastricht
Land
Nederland

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
122 m2
Inhoud
485 m3
Perceel oppervlakte
111 m2

Indeling

Verdiepingen
3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Energieklasse
G
Energielabel einddatum
21 oktober 2030

Buitenruimte

Type
Achtertuin
Positie
Noordoost
Achterom
Ja
Lengte
425 cm
Breedte
550 cm
Oppervlakte
23 m2

Onderhoud

Onderhoud binnen
Matig tot redelijk
Onderhoud buiten
Matig tot redeljk
Woonhuis

Overig

Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Omschrijving

In de mooie Burgemeester Ceulenstraat staat deze te renoveren woning met o.a. drie slaapkamers, een groot dakterras en een grote uitbouw aan de achterzijde. Niet alleen de begane grond, maar ook het souterrain is dankzij de uitbouw een stuk groter geworden. Via het pad rechts van huisnummer 109 kunt u met de auto achterom rijden waardoor u op eigen terrein en in het souterrain, oorspronkelijk gebouwd als garage, kunt parkeren.
De winkels aan de Glacisweg zijn maar 500 meter lopen en bij de kruising met de Bergweg zijn een basisschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang gevestigd. Steek de Maasboulevard over richting de jachthaven of loop via de Ursulinenweg naar Sint-Pieter Boven voor prachtige vergezichten.

Indeling:

Begane grond:
Via de originele voordeur komt u in de ruime hal van deze lichte woning. Aan de linkerzijde zijn de toiletruimte, de trap naar de eerste verdieping en een trap naar het souterrain. Vanuit de hal zijn de woonkamer en keuken bereikbaar.
De ruim 10 meter diepe woonkamer heeft een en-suite verdeling en veel lichtinval door de grote ramen aan de voor- en achterzijde. De voorkamer is jarenlang gebruikt als zitkamer en de bijna 5,50 meter diepe achterkamer als eetkamer. In de voor- en achterkamer ziet u de originele schouw met mooie tegels.
Verrassend is de grootte van de keuken, nagenoeg hetzelfde als de achterkamer. Er is ruimte voor een eettafel en de gedateerde wandopstelling nodigt uit om na te denken over uw droomkeuken. Aan ruimte geen gebrek, zeker als u de muur naar de achterkamer (geheel of deels) verwijdert.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers, waarvan een met een vaste kast en een deur naar het dakterras. De slaapkamer aan de voorzijde, de grootste van de drie, is zeer geschikt als master bedroom.
De badkamer is, net als de toiletruimte beneden, al een keer vernieuwd. Het raam met ondoorzichtig glas zorgt voor lichtinval en de ruimte is ingedeeld met een kwartronde douche, wandcloset en een wastafelmeubel.

Souterrain:
Verrassend is het souterrain van bijna 60 m², waarvan de buitenmuren deels uit mergel zijn opgetrokken. De grootste ruimte (voorheen garage) met bar en verwarming heeft veel lichtinval en een directe verbinding met de achtertuin.
In de inpandige kelderruimte staat de cv-ketel en ziet u de originele keukenopstelling met granito blad.

Exterieur:
De woning heeft een keurig aangelegde voortuin, een groot dakterras (ca 18 m²) op de tweede verdieping en een compacte achtertuin (ca 23 m²) op het noordoosten, deze grenst aan de achterzijde aan een mandelig pad. De achtertuin werd vroeger gebruik om met de auto de garage in te rijden.

Bijzonderheden:

– De kozijnen en ramen zijn voorzien van enkel glas;
– Grote aanbouw aan de achterzijde (begane grond en souterrain);
– Mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren;
– Verwarming via een cv-ketel (1977);
– Verrassend ruime woning met een groot souterrain van bijna 60 m²;
– Energielabel G;
– Schriftelijkheidsvereiste: ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Media

Brochures

Download media

Kaart

In de buurt

Verkocht

6212 CT Maastricht

Maastricht – Burgemeester Ceulenstraat 84

€ 450.000,- k.k.

Verkocht

6212 CR Maastricht

Maastricht – Burgemeester Ceulenstraat 77

€ 445.000,- k.k.

Verkocht

6212 CH Maastricht

Maastricht – Papenweg 52

€ 395.000,- k.k.